Αρχική   Sitemap  
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ
ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Aegean's Blue
Τζιβαέρι
  Ούζο
  Τσίπουρο
Bake Rolls
GT Premium Tea & Herbal
Cafe Rene

Τζιβαέρι

Είναι δύσκολο σήμερα να φανταστεί κανείς πώς ξεκίνησε η γοητευτική ιστορία του ούζου, του πιο γνωστού ελληνικού ποτού, του αρωματικού ποτού, που απαιτεί μία δόση τέχνης τόσο στην παραγωγή του, όσο κατά τη διάρκεια της απόλαυσής του.

Ήταν τότε …το 1856, όταν προσπαθώντας να φτιάξει ένα ποτό με καλύτερη γεύση και ποιότητα, ο προπάππος μας Νικόλαος Κατσάρος, παραγωγός από τον Τύρναβο Θεσσαλίας, περιοχή με οικονομία, που βασίζεται στην καλλιέργεια της αμπέλου, έγινε κάτοχος δια προικός ενός ρακοκάζανου. Πράγμα σύνηθες για την εποχή.

Χρησιμοποιώντας τότε πρωτοποριακά συστατικά και μεθόδους, προσθέτοντας διάφορα αρωματικά βότανα και σπόρους, κατάφερε να παρασκευάσει ένα νέο υψηλής ποιότητας απόσταγμα. Το νέο προϊόν-απόσταγμα βαπτίστηκε "ούζο".

Η οικογένεια Κατσάρου εδώ και 150 χρόνια παράγει ούζο με την εμπειρία των τεσσάρων γενεών και των μυστικών της παράδοσης, που μεταφέρονται από γενεά σε γενεά καλά κρυμμένα. Τα προϊόντα βραβεύτηκαν με πολλά μετάλλια σε διάφορες ευρωπαϊκές εκθέσεις, γεγονός, το οποίο αποδεικνύει την υψηλή τους ποιότητα.

BAKE ROLLS
Νόστιμα, τραγανιστά, διπλοφ

Γåñéóóüôåñá >>  
© 2011 Typografiki.gr Fortex Trading S.A. Μάτσα 24 Κηφισιά 14564, τηλ.κέντρο: +30 210 28282170
Πωλήσεις: τηλ. +30 210 2828905, fax. +30 210 2828946, e-mail sales@fortex.com.gr