Αρχική   Sitemap  
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ
ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η εταιρεία μας...


Η FORTEX TRADING S.A. είναι μια σύγχρονη εταιρεία Εμπορίου και Διανομών που διαχειρίζεται Καταναλωτικά Προϊόντα. Δημιούργημα μιας ομάδας ανθρώπων με επιτυχημένη δραστηριότητα και πείρα στην Ελληνική αγορά εδώ και 28 χρόνια.

Η FORTEX TRADING S.A. παρακολουθώντας τις εξελίξεις του περιβάλλοντος με σωστή Διοίκηση και ενδεδειγμένη Διαχείριση των πόρων επιδιώκει να γίνει ο βασικός και αξιόπιστος συνεργάτης πωλήσεων τόσο για την Ελληνική αγορά όσο και για το εξωτερικό.

Η FORTEX TRADING S.A. ενδιαφέρεται να χτίσει με τους πελάτες της μακροχρόνιες συνεργασίες οι οποίες θα στηρίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και θα διέπονται από διαφάνεια.

Η FORTEX TRADING S.A. βασίζεται αναμφίβολα στους ανθρώπους της. Θεωρούμε αυτονόητο ότι μέσα από τις γνώσεις την εμπειρία και τις ικανότητες των ανθρώπων μας θα ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών αλλά και των συνεργατών μας.

Αντικειμενικός σκοπός της FORTEX TRADING S.A. είναι η αποτελεσματικότητα στους ποσοτικούς και ποιοτικούς στόχους. Διαμορφώνει διαφανείς κώδικες επικοινωνίας και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια αποδοτική και κερδοφόρα συναλλαγή η οποία στηρίζεται στην πλήρη κατανόηση των αναγκών του πελάτη αλλά και του καταναλωτή.

Η FORTEX TRADING S.A. προσφέρει πανελλαδική κάλυψη με δυνατότητα εξαγωγών και έχει άμεση εμπλοκή με όλα τα κανάλια διανομής καταναλωτικών προϊόντων, έτσι ώστε να εξυπηρετεί με συνέπεια το μέγιστο της απόδοσης των προϊόντων που διαχειρίζεται.

Η FORTEX TRADING S.A. στοχεύει στη διαρκή βελτίωση του μεγέθους των προϊόντων που διαχειρίζεται, επιδιώκοντας την ανάπτυξη των πελατών και συνεργατών της με συνέπεια, ευελιξία και πάθος.

Το όραμα της FORTEX TRADING S.A. είναι να αποτελεί μια αξιόπιστη και εναλλακτική Εταιρεία Εμπορίου και Διανομών Καταναλωτικών Προϊόντων και να κατακτήσει περίοπτη θέση με την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

BAKE ROLLS
Νόστιμα, τραγανιστά, διπλοφ

Περισσότερα >>  

© 2011 Typografiki.gr Fortex Trading S.A. Μάτσα 24 Κηφισιά 14564, τηλ.κέντρο: +30 210 28282170
Πωλήσεις: τηλ. +30 210 2828905, fax. +30 210 2828946, e-mail sales@fortex.com.gr